Stroom van Verlangen

Geloof is als een rivier. Soms stroomt de rivier volop en stort het enthousiasme de wereld in als een bergbeekje van het gesteente. Soms valt de rivierbedding haast droog en moet al het slib van de sleur worden weggegraven. Dat laatste is nu gebeurd!

een lint doorknippen als heropening van de site

Veranderingen aan de site

De site heeft een aantal veranderingen ondergaan. Dit om een frisse nieuwe start te maken. Het heeft te maken met een nieuwe fase in mijn geloof. Mijn geestelijk leven wil nieuwe kanten op en daar paste de oude structuur en vormgeving niet meer zo goed bij. Wat kunt u verwachten?

Bidden voor de wereld

Bidden is niet zomaar een gelovige handeling. Bidden is in verbinding staan met de mensen om je heen en met God. Er is eigenlijk altijd wel iets of iemand waar je voor kunt bidden. Het gebed heeft een eigen categorie gekregen op deze site. Dit gedeelte zal een soort van prikbordrol krijgen. Korte gebeden, met korte intenties voor dingen in de wereld.
Mocht u gebedsintenties hebben, voor site of voor in het getijdengebed? Neem even contact op!

Ideeënatelier

Ik heb zoveel ideeën, maar word vaak beperkt door angst. De ideeën vormen bijvoorbeeld het begin van een verhaal, maar zijn nog lang niet af. Of er zijn wat basisgedachten, maar een echte blog is het nog niet. Ik wil die ideeën niet allemaal voor mezelf houden, maar delen en mijn lezers vragen daarin mee te denken. In elk geval eens in de maand wil ik iets dergelijks posten en dan u de mogelijkheden geven om mee te denken.

Oude inspiratie

En er blijft een hoop bij het oude: De heiligen en feesten zijn nog steeds terug te vinden. Via de zoekbalk of via de categorieen is ook nog steeds elk oud bericht terug te vinden. Ik zal weer gaan posten over alles wat mij en mijn geloof beweegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.