Over deze site

Op deze site komen twee belangrijke dingen uit mijn leven aan de orde. Mijn geloof en mijn hobby fotografie. Als je over één van die onderwerp of over mijn site wat kwijt wilt vind ik dat erg leuk. Je kunt het contactformulier gebruiken om contact met me op te nemen.

Geloof

Op deze wil ik laten zien hoe mijn band met God, mijn geloof, een rol speelt in het dagelijks leven. Gelovig tegen de wereld aankijken heeft effect op alles wat je tegenkomt, op wie je ontmoet en op de manier waarop je reageert.

Geloven is niet vanzelfsprekend, zeker niet in deze tijd.
Vaak vragen mensen zich af hoe je eigenlijk nog kunt geloven in de moderne tijd. Dat is toch achterhaald?
Ik denk daar wat anders over en dat kun je lezen in de verschillende posts op de deze blog.

Fotografie

In juni 2020 ben ik na lange tijd weer begonnen met foto’s maken met een spiegelreflexcamera. Heel lang geleden had ik een eenvoudige spiegelreflex, tegenwoordig een digitale. Het is erg leuk en wil jullie daar graag van mee laten genieten. De foto’s vind je hier.
Soms publiceer ik ook een foto op Shutterstock, het zijn er nog niet zoveel, maar natuurlijk ben je welkom om die te bekijken.