God zij geloofd in elk seizoen

Door het jaar heen spreidt de natuur haar kleurenpracht voor ons uit. Elk seizoen zijn de planten en bloemen weer anders. Dat merk je als je door het bos loopt, door de velden of bezig bent in de tuin. Ruim een jaar woon ik nu in een huis met een tuin en het lijkt alsof ik me daardoor nu bewuster dan ooit ben van seizoenen. Elk seizoen zijn eigen bloem, elk seizoen zijn eigen tuinwerk.

Ik geniet van de natuur en voel me één met de schepping. Het is alsof het ritme dat in de schepping zit ook langzaam mijn ritme wordt. Ik moet denken aan die zin uit een lied: Is de hartslag van het leven niet de liefde van de Heer? Die liefde, daarvan hoop ik dat het de basis mag zijn van mijn leven. Het is moeilijk om Gods liefde te accepteren en te aanvaarden, maar als ik die overal om mij heen zien, in elk seizoen, wil ik niet anders dan me aan Hem toevertrouwen.

Ik bladerde mijn fotos van de afgelopen jaren door om te kijken naar mooie herfstfoto’s. Allemaal stralen ze Zijn Liefde uit! Hieronder een kleine selectie.

klein-CIMG0223 klein-CIMG0318-klein klein-CIMG1681 klein-DSCN7796 klein-image003 klein-P1030665 klein-P1050775 klein-P1050824