FAQ

Veelgestelde vragen over mijzelf en deze site

Wie ben je eigenlijk?

Ik ben Sander Funcke en ik woon in Bunnik. Samen met mijn kat Sam geniet ik van mijn leuke appartement met tuin. Ik ben actief in de Aloysiuskerk in Utrecht en werk voor de overheid.

Ik vind het leuk om mensen te vertellen over wat mij inspireert in het leven. Mijn geloof speelt daar een grote rol bij. Daarnaast beschik ik over diverse vaardigheden waar ik zowel in mijn werk als in mijn vrijwilligerswerk graag gebruik van maak: analytisch denken, gesprekken kunnen voeren met mensen, oog voor inhoud en detail. Ook die hoop ik op mijn site uit de verf te laten komen.

Is deze site van een bepaalde kerk?

Zelf ben ik Rooms-Katholiek sinds 2015, daarvoor was ik lid van de Protestantse Kerk in Nederland. Ik studeerde daar ook theologie voor. Deze site heeft geen bepaalde christelijke achtergrond, maar laat zien hoe ik mijn geloof verbind met het leven van alledag.

Staan op de site alleen berichten van jouzelf?

Op dit moment nog wel, maar als u of jij ook iets wil vertellen of schrijven over geloof en dagelijks leven, schroom niet en neem contact met me op. Het lijkt me erg mooi om deze site een breder platform te laten zijn.

Wie is Sam?

Sam is mijn kat. Sam is geboren op 6 april 2006. Sinds 1 juni 2012 woon ik ook met hem samen. Ik had eerst niet zoveel met huisdieren, maar Sam is me zeer dierbaar en komt daarom ook veel in mijn blogs terug.

Dus bent u een liefhebber van katten, struin dan gerust rond op mijn site, bijvoorbeeld via deze link en ontdek wat ik allemaal over hem geschreven heb.