Een inspiratievol 2016!

CIMG0638-kleinWat kan een mens zoals ik beter aan zijn lezers wensen dan een jaar vol zegen en inspiratie. Dat niet alleen ik, maar ook u en de mensen om ons heen mogen ervaren hoe bijzonder het is om bewust te leven. Om te leven met en voor de Eeuwige.

Dit jaar hoop ik weer veel blogjes te kunnen schrijven. Nu is bloggen prachtig, maar soms ontbreekt het je aan inspiratie. Daarom kun je beter vooraf nadenken over wat je wilt schrijven en misschien zelfs vooruit werken als je even wat meer inspiratie hebt.
Daarom heb ik bedacht dat ik met thema’s ga werken. Elke maand krijgt vooraf een thema mee waar ik dan over nadenk.
Voor de eerste maanden van dit jaar heb ik dat al bedacht.
Deze maand Januari is het thema Ervaren
in Februari is het thema Loslaten
en in Maart is het thema Overdenken.
Een paar keer in de maand zal ik dit thema aanstippen.

Daarnaast ga ik het karakter van mijn leven met God als een reis benadrukken. Ik heb van een goede vriend een doosje cadeau gekregen vorig jaar met allemaal kaartjes met opdrachten. Opdrachten die je kunt doen als je daadwerkelijk op reis bent. Zo ontdek je de ongekende dingen op je weg, in de stad of van een land. Natuurlijk is dat niet allemaal zo over te nemen, toch ga ik er mee aan de slag. Vooral op zaterdagen zal ik hierover bloggen.

Verder heb ik al beloofd om elke maand een keer over Barmhartigheid te bloggen. Hoe meer ik er over lees en bid, hoe bijzonderder ik dat thema vindt. Dus ook dat blijft doorgaan. Tussendoor is er natuurlijk ook altijd ruimte voor leuke actuele blogjes.

Dan als laatste: Voor mensen die mij via Facebook volgen, ik zal de aankondigingen voortaan vooral via de pagina doen die bij deze site hoort en niet meer via mijn persoonlijke pagina. Dat geeft iedereen meer mogelijkheden om te liken en te delen.

In alles hoop ik dat we elkaar kunnen blijven inspireren op de levensweg. Lezers en schrijver dezes. Een zegenrijk en inspiratievol jaar gewenst!